ARAZİ TOPLULAŞTIRMA VE TARLA İÇİ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARAZİ TOPLULAŞTIRMA VE TARLA İÇİ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


 

Haber Merkezi

Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Mersin ve Adana illerinde devam eden arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme projelerimizde incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden brifing aldı.

Tarla içi drenaj sistemlerinde kullanılan yapı malzemelerinin üretim süreçlerini de yerinde inceleyen Bölge Müdürü incelemeler boyunca Bölge Müdür Yardımcısı Bekir Pehlivan ve Arazi Toplulaştırma ve TİGH Şube Müdürü Hasan Altun da eşlik etti.

Mersin’in Tarsus, Adana’nın ise Karataş ve Ceyhan ilçelerinde devam eden çalışmalarla tarım işletmelerinin sahip oldukları parçalı ve dağınık arazileri, modern tarım işletmeciliğine göre yeniden düzenleyerek, daha az zaman, iş gücü ve sermaye kullanıp, tarımsal üretimi ve tarım işletmelerinin verimliliğini artırmayı, böylece çiftçilerin hayat standartlarını yükseltmeyi ve tarımsal ekonomiye katkı sunmak hedefleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA