BAŞARIR’DAN MERSİN’DEKİ UÇURTMA YASAĞINA TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞARIR’DAN MERSİN’DEKİ UÇURTMA YASAĞINA TEPKİ


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su tarafından yayınlanan ‘Genel Emir’ ile Mersin'de uçurtma uçurmanın yasaklanması kararına CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır tepki gösterdi. 13 Mayıs 2020 Çarşamba 18:54’de yasağa karşı ‘uçurtma eylemi’ yapacağını bildiren Milletvekili Ali Mahir Başarır, kararı ‘skandal’ diye nitelendirerek, “Birçok tedbire ihtiyaç var Mersinlinin, çiftçinin, işçinin, 65 yaş üstünün var. Ama en son tedbir uçurtma yasağı olmalıydı” dedi. Uçurtmaya neden yasak konulduğunu merak eden Başarır, “Herhalde Mersin Valisi ‘Uçurmayı Vurmasınlar’ filmindeki cezaevi müdüründen esinlendi. Biz ilk fırsatta ailem, partililerimle uçurmayı uçuracağız, evet yasaklara inat” diye vurguladı. Başarır’ın konuştuğu parkta ise bugün izinli olan çocuklar ailesiyle uçurtma uçurmaya çalışıyordu.

Başarır, kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da şöyle eleştirdi: "Gökyüzünde uçuşan meleklerin ayaklarına dolanmasını sebep gösterip uçurtmayı yasaklayan Afganistan ve Pakistan’ın ardından sanıyorum ki uçurtmayı yasaklayan tek ülkeyiz!" 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA