BAŞKAN GÜLTAK, PARKLARA AKIN EDEN ÇOCUKLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK, PARKLARA AKIN EDEN ÇOCUKLARLA BULUŞTU


 

Korona virüs salgını önlemleri çerçevesinde yaklaşık 1,5 ay önce İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş grubu çocuklar, bugün verilen 4 saatlik izinde parklara akın etti. Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak da parkta çocuklarla buluşarak, onların sevincine ortak oldu, hediyeler dağıttı.

Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı genelgesi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş grubu çocuklar, bugün 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak kaydıyla dışarı çıktı. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, uzun bir aranın ardından sokaklara çıkarak parklara akın eden çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklar için düzenlenen ve sosyal mesafenin korunduğu müzikli etkinliğe katılan Başkan Gültak, küçüklerle bir araya geldi, oyun ve eğlencelerine eşlik etti.

BAŞKAN GÜLTAK, ENGELLİ ÇOCUKLARI DA UNUTMADI

Gültak, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ümit Yaşar Oğuzcan Parkında çocuklar için organize edilen müzikli eğlenceye de katıldı, günler sonra dışarıya çıkarak arkadaşlarına kavuşan, oyunlar oynayıp eğlenen miniklerin sevincini paylaştı. Parkta bir araya gelen onlarca çocuk ve aileleriyle sosyal mesafeyi de koruyarak hatıra fotoğrafı çektiren Gültak, onlara çeşitli hediyeler de verdi.

Engelliler Haftası dolayısıyla gün içinde bazı aileleri de ziyaret eden Gültak, bir ailenin engelli çocuğuna fizik tedavi cihazı hediye etti.

“ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİNİ PAYLAŞTIK, ONLARA MORAL DESTEK VERDİK”

Başkan Gültak, yaptığı açıklamada, “Onları salgın riskinden korumak amacıyla uzun bir süredir sokağa çıkamayan çocuklarımızla parkımızda bir araya gelerek moral desteği verdik. Günler boyunca sokağa çıkamayan çocuklarımızın, animatörler ve müzik eşliğinde bir parça eğlenmelerini sağladık, hediyeler verdik. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlara değer veriyor ve seviyoruz. İnşallah bu süreç geçecek ve parklarımızda yine şenlik ve festivaller düzenleyip bir araya geleceğiz” dedi.

ENGELLİ ÇOCUKTAN BAŞKANA MEKTUP

Öte yandan; ziyaret ettiği engelli bir çocuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini yazdığı bir mektubu Başkan Gültak’a verdi. Bunun üzerine Gültak, hemen Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ile telefonla görüşerek konuyu aktardı; kendisine dönüş yapılması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile engelli çocuğu telefonla görüştüreceğini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA