350 MİLYON TL BORÇLANMAK İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

350 MİLYON TL BORÇLANMAK İSTİYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Meclis’ten 250 milyon TL borçlanma yetkisi isteyeceği öğrenildi. Başkan Seçer MESKİ için de 100 milyon TL borçlanma yetkisi alabilmek için teklif MESKİ Meclisine getirecek.

Haber Merkezi

Mersin Valiliği’nin onayını alan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Cumartesi günü olağanüstü toplanacak. Mecliste 14 gündem maddesi konuşulacak. 14 gündem maddesi arasında ise en fazla öne çıkan detay borçlanma yetkisi olacak. Daha önce Başkan Vahap Seçer Meclis’e borçlanma talebi ile ilgili teklif getireceğini açıklamış, ancak bu talep şimdiye kadar Cumhur ittifakı tarafından olumlu karşılanmamıştı. Başkan Seçer’in borçlanma talebi ile ilgili meclise getireceği rakamın da 250 milyon TL olduğu öğrenildi.

100 MİLYON DA MESKİ İÇİN İSTEYECEK

Borçlanma talebi Cumhur İttifakı tarafından olumlu karşılanmayan Başkan Seçer 250 milyon TL’nin ardından MESKİ için de 100 milyon TL’lik bir borçlanma yetkisi isteyeceği ortaya çıktı. MESKİ Genel Kurulu’nu olağanüstü toplamak için Valilik izin isteyen CHP’li Seçer’in bu genel kurulda da 100 Milyon TL borçlanma yetkisi isteyeceği kaydedildi. MESKİ Olağanüstü Genel Kurulu’nun 16 Mayıs Cumartesi günü Büyükşehir Meclisi’nin hemen ardından gerçekleştirileceği bildirildi.

GÖZLER CUMHUR İTTİFAKI’NDA

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, görevinin 9. Ayında Meclis’ten uzun tartışmalar sonrasında 164 Milyon TL borçlanma yetkisi ile ilgili onay almıştı. Görevde 1 yılını dolduran Seçer’in şimdi de 250 Milyon TL borçlanma yetkisi isteği kamuoyunda ve Cumhur İttifakı’nda tartışma yarattı. MESKİ için de 100 Milyon TL borçlanma talebinde bulunan Vahap Seçer’e Cumhur ittifakı meclis üyelerinin MESKİ için de onay verip vermeyeceği de merakla bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA