107 YAŞINDAKİ SÜMEROLOG MUAZZEZ İLMİYE ÇIĞ’DAN ALTIN ÖĞÜT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

107 YAŞINDAKİ SÜMEROLOG MUAZZEZ İLMİYE ÇIĞ’DAN ALTIN ÖĞÜT


 

Mersin’de Erdemli Kaymakamı Avni Kula, 107 yaşındaki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ’ı evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. İlmiye Çığ, gençlere "çok okuyun, boş vakit geçirmeyin" tavsiyesinde bulundu.

Kaymakam Kula, 107 yaşındaki Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ'ı Kargıpınarı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Çiçek takdim ettiği Çığ'a çeşitli armağanlar da veren Kaymakam Kula, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun mesajını iletti.

İlmiye Çığ, "Atatürk olmasaydı bu günlere gelemeyecektik. Onun yolundayız, yolunda gideceğiz. Buna inanıyorum. Onun için gençlere bütün tavsiyem çok okusunlar, çok çalışsınlar. Boş vakit geçirmesinler. 5 bin yıl önce Sümerler 'Boş vakit geçirdin de neye yaradı' demişler. Biliyorsun, neden öğretmiyorsun. Bir şeyi bildiğin zaman onu öğreteceksin" diyerek tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Kula, şehit annesi 83 yaşındaki Fatma Söğüt’ü de evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı, şehit annesine çiçek takdim etti.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA