GÜLTAK, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI


 

Haber Merkezi

Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çocukları için her türlü fedakârlığa katlanan annelerin, sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizdi.

Mesajında; “Dünyada, anne sevgisinin yerine konulabilecek başka hiçbir bir sevgi yoktur” diyen Başkan Gültak; “Cihan Peygamberimiz Sevgili Hz. Muhammed (SAV.); ‘Cennet, anaların ayakları altındadır’ diye buyurmuşlardır. Annelerimiz en değerli varlığımızdır, başımızın üstünde daima yerleri vardır. Annelerimizin kıymetini daima bilmeli, onları el üstünde tutmalıyız” ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak; mesajının devamında şu ifadeleri kaydetti; “Karşılıksız fedakârlığın, sevginin ve merhametin en büyük timsali olan değerli annelerimiz, yaşamımızdaki en kıymetli hazinemiz ve hayattaki ilk öğretmenlerimizdir. Varlıklarıyla hayatımıza anlam ve değer katan annelerimiz, dünyamızı ve kişiliğimizi zenginleştirir. Hayat boyu yol göstericimiz olan sevgili annelerimizin değerini bilmeli, onlara karşı görev ve sorumluluklarımızı en iyi ve eksiksiz şekilde yerine getirmeliyiz. Sonsuz sabır ve şefkatiyle bütün ömrünü evlatlarına adayan, hakları hiçbir zaman ödenemeyecek olan değerli annelerimizin, bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; annelerimize gönülden sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür ve gelecek diliyorum. Şehit ve Gazi annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA