TABİP ODASINDAN İKTİDARA TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TABİP ODASINDAN İKTİDARA TEPKİ


 

Mersin Tabip Odası, “bilimsel bilgiye dayalı olarak yanlışa yanlış eksiğe eksik demeyi sürdürüp, toplum yararına yapılması gerekenleri açıklamaya, talep ve takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

İktidarın Türk Tabipler Birliği (TTB), Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ve Baro yönetimi üzerinden baskı uygulamasına ve yönetimde söz sahibi olmak istemesine karşı olan Mersin Tabip Odası yazılı bir açıklama yayınladı. Yönetim Kurulunun açıklaması şu şekilde;

“İktidarın ‘makbul’ ve her uygulamasına alkış tutacak Türk Tabipler Birliği (TTB), Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ve Baro yönetimi arzusunu anlıyoruz.

Ancak bizlerin gerek meslektaşlarımıza ve gerekse de seslerini duyuramayan milyonlarca yurttaşımıza verilmiş sözümüz, hekimliği toplumdan yana ve hiçbir baskı altında kalmadan yapacağımıza dair yeminimiz var.

Bunun için de bilimsel bilgiye dayalı olarak yanlışa yanlış eksiğe eksik demeyi sürdürüp, toplum yararına yapılması gerekenleri açıklamaya, talep ve takip etmeye devam edeceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA