İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA RAMAZAN KOLİLERİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA RAMAZAN KOLİLERİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI


 

Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolileri hazırlayıp dağıtmaya başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, gıda kolilerini ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara ulaşacaklarının altını çizdi.

Haber Merkezi

Ramazan ayı dolayısıyla, Karacailyas Mahalle Evi’ndeki hazırlık ve çalışmaları yerinde denetleyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak Ramazan ayında, şartlarımızı da biraz zorlayarak, içinde birçok gıda ürününün olduğu yaklaşık 30 bin erzak kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıp onlara destek olacağız” dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu himayesinde, vatandaşlara ekmek ve Ramazan pidesi dağıtmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Gültak, “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında maske, eldiven ve dezenfektan dağıtmaya, ayrıca cadde ve sokaklarımızı dezenfektanlı su ile yıkayıp arındırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“25-30 BİN GIDA KOLİSİNİ İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ”

Başkan Gültak; salgınla mücadele kapsamında işyerleri kapanan işletme sahipleri ile bu süreçte işini kaybeden insanlara hükümet tarafından sağlanan maddi desteğin sürdüğünü de dile getirerek şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde mağdur olan esnafımıza ve işçimize maddi destekler geliyor. Biz de kendi gücümüzün yettiği kadarıyla ve hayırseverlerin de desteğiyle, Akdeniz’de 25-30 bin civarında gıda kolisini ihtiyaç sahibi insanlarımıza dağıtacağız. Akdeniz’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarındayız.”

“KİMSE MERAK ETMESİN, BİZLER VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SOKAKTAYIZ”

Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün 1 Mayıs... Bu vesileyle, işçi kardeşlerimizin de bayramını kutluyorum. Bu sene Ramazan ve 1 Mayıs bayramı biraz buruk geçiyor ama inşallah Haziran 15’ten sonra rahatlayacağız ve normalleşmeye doğru gideceğiz. Tabi bu süreçte tedbirleri elden bırakmayıp kurallara, sosyal mesafeye ve hijyen şartlarına uymamız gerekiyor. Vatandaşlarımızdan ricam, lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Hiç kimse merak etmesin, endişelenmesin. Biz varız, sokaktayız, sizler için çalışıyoruz. Ülkemiz, belediyemiz ve başta kadın işçiler olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs bayramını tekrar kutluyorum.”

Öte yandan, Akdeniz Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanıp ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılan gıda kolilerinin içinde; “siyah zeytin, tuz, makarna, nohut, şeker, mısır, pirinç, fasulye, bulgur, mercimek, un, salça, domates, reçel, yağ, hazır çorba, çay, sıvı sabun ve peçete” gibi birçok gıda ve hijyen ürünü bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA