MEZİTLİ’DE İYİLİĞİN BULAŞICI OLDUĞU BİR KEZ DAHA KANITLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE İYİLİĞİN BULAŞICI OLDUĞU BİR KEZ DAHA KANITLANDI


 

Mezitli’de yaşayan hayırsever bir vatandaş gece gündüz demeden maske ulaştırmaya çalışan Mezitli Belediyesi’ne destek olmak amacıyla maske dikim makinası hediye etti.

Haber Merkezi

Belediyeye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkürlerini ileten hayırsever vatandaş, makinayla birlikte maske üretiminde kullanılan kumaş gibi malzemeler konusunda da destek verdi. Mezitli Belediyesi’nin bodrum katında bulunan depo içerisine yerleştirilen makina kurulmasının ardında maske üretmeye başlayacak.

Adının açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaş, “Eşine az rastlanır bir biçimde yaşı kaç olursa olsun herkes evinde maske dikmeye birbirine yardım etmeye seferber oldu. Bu alışıldık bir durum değil elbette. Ben de elimden geldiğince nasıl destek olabilirim diye düşünürken makine fikrini düşündüm. Şimdi umuyorum ki belediyemiz daha kısa sürede ihtiyaç sahiplerine maskeleri ulaştıracaktır. Toplumumuzu bir araya getiren bu çalışmalarından dolayı Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürü bu yolla iletmek istedim” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, makinanın kurulması ve teknik personel yetiştirme işlemini yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mezitli’nin en büyük gücünün gönüllü destekçileri olduğunun altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Salgın süreci başladığından bu yana belediyemiz aralıksız maske ve yardım dağıtma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları sürdürürken bizim için en önemli olan şey ise gönüllülerimizin bizlere vermiş olduğu destektir. Çalışanlarımızın dışında gönüllü olarak çok sayıda insanımız maske dikimi, paketleme işlerinde bizlere destek oluyor. Belediyemizden hiçbir ücret talep etmeden bir işin ucundan tutarak destek oluyorlar. Bir hayırseverimiz tarafından belediyemize maske üretim makinası hediye edildi. Bugünden itibaren seri olarak maske üretimine başlayacağız. Yine kumaşı da hayırseverimiz tarafından belediyemize bağışlandı. Bu destek son derece önemli ve herkese maske ulaştırabilmemiz açısında son derece işimizi kolaylaştıracak bir cihaz oldu. Ümit ediyorum ki hiç kimsenin Mezitli’de benim maskem yok diye şikâyeti olmayacak” dedi.

Virüsle mücadele konusunda da bilgiler veren Başkan Tarhan, “Bizler çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızdan da çok çeşitli talepler geliyor. Belediye olarak elimizden geldiğince her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Halkımızdan tek dileğimiz bu günlerin gelip geçeceğini bilerek sabretmeleri. Amacımız, Mezitli’de hiçbir vatandaşımızın korana virüsünden etkilenmeden bu süreci atlatmaktır. Hiç kimse üzülmeden en kısa sürede deniz kenarına dağlara kırlara, sahillere koşarak türkülerimizi hep birlikte söylemektir. Ben tüm gönüllülerimize teşekkür ediyor bu hassasiyetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA