KARISINI ÖNCE YARALADI SONRA TEHDİT ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARISINI ÖNCE YARALADI SONRA TEHDİT ETTİ!


 

Mersin’de boşanmak isteyen karısını 11 yerinden tornavida ile yaralayarak kaçan şahıs, karısı hastanede can çekişirken, sosyal medya hesabından ölüm tehditleri savurdu.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Alsancak Mahallesi'nde poliste, 'hırsızlık', 'yaralama', 'tehdit', 'cinayete teşebbüs', 'aile içi şiddet' ve 'gasp' suçlarından kaydı bulunan Hakan G. (42), dehşet saçtı. Boşanmak istediğini söyleyen eşi Emel G.'ye (33) tornavidayla saldıran Hakan G, karısını vücudunun çeşitli yerlerinden 11 darbe ile yaraladı. Emel G, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Yaralı kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

PARKTA YATARKEN YAKALANDI

Yaraladığı eşine sosyal medya hesabından tehditler savuran zanlının yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı önceki gün gece, merkez Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi'ndeki bir parkta yatarken yakaladı.

PİŞMANIM BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM”

Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takılarak adliyeye sevk edildi. Eşini 11 yerinden tornavida ile yaralayan zanlı adliyeye götürülürken, "Çöp toplayarak geçimini sağlıyordum, nafakasını sağlıyordum. Onun için hurda çaldım, özgürlüğümü feda ettim hapishaneye düştüm. Ben onun için hapishanede kahrolurken o fuhuş yapıp, uyuşturucu içiyordu" diye konuştu.

Olayın ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Hakan G.'nin sokağın başında beklediği ve durumu fark eden Emel G.'nin can havliyle kaçtığı görülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA