ÖĞRETMENLERDEN ‘CAM CAMA DEĞİL, CAN CANA EĞİTİM İÇİN EVDE KAL’ ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRETMENLERDEN ‘CAM CAMA DEĞİL, CAN CANA EĞİTİM İÇİN EVDE KAL’ ÇAĞRISI


 

Mersinli öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan video kliple evde zaman geçirmenin yollarını anlatarak, bir an önce yüz yüze eğitime kavuşabilmek için ‘Öğrencilerimizin kalplerine kaldığımız yerden devam etmek, cam cama değil, can cana eğitime hızla kavuşmak için evde kal Mersin, evde kal Türkiye’ çağrısı yaptı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, korona virüs salgını sürecinde insanların evde kalmalarına destek vermek amacıyla Mersinli öğretmenlerle birlikte bir klip hazırladı. Öğretmenlerin evlerinde kimisi bireysel kimisi aileleriyle çekilen videolar, Mersin’in tarihi ve turistik mekanları ile kentin genel görünümünün drone görüntüleriyle süslendiği ‘Evde Kal’ mesajı veren bir klip hazırladı.

Mersin sahilleri, kentin görüntüsü, Kızkalesi, Kanlıdivane, Uzuncaburç, Cennet-Cehennem Obruğu, Olba Antik Kenti gibi tarihi ve turistik yerlerin görüntüleriyle birleştirilen klipte öğretmenler, evlerinde yaptıkları uğraşları anlatarak ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Kimisi çocuklarıyla taş boyayan kimisi ekmek yapan, kimisi okuyan, kimisi çiçekleriyle uğraşan öğretmenler, evde kalmanın sıkılmadan da geçirilebileceğini anlattılar.

Klibin sonunda bir sınıfta konuşan öğretmen ise, "Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde biz öğretmenler, kendimizi bir maden gibi parlatıp işleyerek, bu dönemi karantina değil, adeta kuluçka dönemine dönüştürdük. Yenilendik; ruhumuzla kendimizle buluştuk. Öğrencilerimizin kalplerine kaldığımız yerden devam etmek, cam cama değil, can cana eğitime hızla kavuşmak için evde kal Mersin, evde kal Türkiye" çağrısı yaptı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA