TARSUS BELEDİYESİ MAHSULLERİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ MAHSULLERİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITIYOR


 

Küresel çapta etkisini gösteren Korona Virüs (Covid-19) Salgını nedeniyle sıkıntılı günler geçiren çiftçilerin mahsullerini satın alan Tarsus Belediyesi, aldığı mahsulleri poşetleyerek bir eve yetecek şekilde taksimatını yapıp vatandaşlara bir nebze de olsa destek olmak amacıyla dağıtımını gerçekleştiriyor.

 Haber Merkezi

Korona virüs salgının ilçede yayılmasının önüne geçme çabaları kapsamında projeler üretmeye devam eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sokağa çıkma yasaklarına rağmen üretimine devam eden çiftçilerin ürünlerinin satın alınmasını sağlayıp EVDEKAL çağrılarına uyarak evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına alınan çeşitli mahsulleri vatandaşlara dağıttırmaya devam ediyor.

Kimi zaman belediyenin öz kaynakları ile kimi zaman hayırseverlerin bağışlarıyla satın alınan gerek kuru gıdaları gerekse çiftçilerin ürettikleri mahsulleri sırasıyla belirlenen mahallelerde ev ev dağıttıran Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Milli dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini ilçemizde halkımızla bütünleşerek gözler önüne seriyoruz. Milletçe el ele vererek bu sıkıntılı günleri geride bırakacağımıza olan inancımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar esnasında emek veren özveriyle görevini yapan tüm çalışanlarımıza ve bize destek veren hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığımız bu hizmetler ve çalışmalar karşılığında vatandaşlarımızın Allah Razı olsun sözü bile bizi mutlu etmeye yetiyor” ifadesini kullandı.

Başkan Bozdoğan; ”Bu güne kadar birçok mahallemizde gerçekleştiğimiz dağıtımlarımızı Yenimahalle’de de vatandaşlarımızla bütünleşerek sürdürdük. Geçirdiğimiz bu zor günlerde, toprakla tohumu buluşturan çiftçilerimizin ellerinde kalan mahsulleri alarak, Yeni Mahallemizde halkımızla buluşturduk. Bugünler de geçecek. Birbirimize destek oldukça, sorunlar aşılacak. Çiftçilerimizin bin bir emekle ürettikleri ürünlerini satın alarak, diğer mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA