EVDEN, 30 TON ÇÖP ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVDEN, 30 TON ÇÖP ÇIKTI


 

Toroslar İlçesi Turunçlu Mahallesi’nde bulunan çöp ev, Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek dezenfekte edildi. Gün boyu süren çalışmanın ardından evden 30 ton çöp çıkarıldı.

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, çevre sağlığını tehdit eden ve çöplerden yaşanmaz hale gelen Turunçlu Mahallesi'nde bulunan iki katlı evi temizledi.

Mahalle sakinlerinin etrafa pis kokular yayıldığı yönündeki şikayeti üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tek başına yaşadığı öğrenilen 65 yaşındaki F. T isimli kadının evine giderek, inceleme yaptı.

Müstakil evin bahçesinde ve içerisinde çöp ve kullanılmaz eşya yığınlarıyla karşılaşan ekipler, iş makinesi yardımıyla çöpleri kamyona yükledi. Yılların çöpü biriken ve hırdavatla dolu evde temizlik ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, evin temizlenmesi ise saatler sürdü. Boşaltma ve temizleme işleminin ardından evden 15 kamyon çöp çıkarıldı. Ev daha sonra ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Toroslar Belediyesi'nce gerçekleştirilen titiz çalışma mahalle sakinleri tarafından da tam not aldı. Vatandaşlar, yapılan temizlik ve dezenfekte  çalışması sonrası rahat bir nefes aldıklarını dile getirerek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

"TOPLUM SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN UNSURLARA GEÇİT VERMİYORUZ"

Amaçlarının temiz ve yaşanılabilir bir Toroslar oluşturmak olduğunu kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen talebe en kısa sürede cevap vererek Turunçlu Mahallemizde tespit edilen çöp evi temizleyip dezenfekte etti. Bu gibi olumsuzluklar hem insan sağlığını tehdit ettiği gibi hem de kötü görüntüsüyle de Toroslar'ımıza yakışmamaktadır. Özellikle tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele sürecinde toplum sağlığı ve çevre temizliği konularında gösterdiğimiz hassasiyeti en üst seviyeye çıkardık" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA