VAKA SAYISINDA NET BİLGİ YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAKA SAYISINDA NET BİLGİ YOK!


 

Mersin’de 150 civarında vaka olduğunu belirten Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, “Net bir bilgi yok elimizde. Geçtiğimiz güne kadar 7 hemşire ve 3 doktorun testi pozitif çıkmıştı, 1 doktorun daha testi pozitif çıktı” diye açıkladı.

AYŞENUR ÖNAL

Vaka sayılarına net olarak ulaşamadıklarını söyleyen Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, “Net bir bilgi yok elimizde vaka sayılarıyla ilgili. Ortalama 150 kişinin pozitif olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz güne kadar 7 hemşire ve 3 doktorun testi pozitif çıkmıştı, 1 doktorun daha testi pozitif çıktı. Resmi olarak ölen sayısı ise 4 olarak biliniyor” dedi.

MEÜ AÇIKLAMA YAPMIYOR!

Hastanelerden bilgi almaya çalıştıklarını ama Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi’nden bilgiye ulaşamadıklarını vurgulayan Antmen, “Tıp Fakültesinden sadece başhekimin bilgi verebilmesine karar verilmiş. Ondan da bilgi alamıyoruz. Fakat 50 civarında pozitif hasta olduğunu düşünüyoruz” dedi. Antmen, Toros Devlet Hastanesi’nde ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise 30 yoğun bakımda 100’ün üzerinde hasta olduğunu kaydetti.

Sağlık emekçilerine test yapılması konusunda artık bir sıkıntı yaşanmadığını söyleyen Antmen, “Tıp Fakültesinde ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hafta bir artık test yapılmaya başlandı. Bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA