TOROSLAR’DA SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR


 

Toroslar Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı aldığı tedbirleri büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Haber Merkezi

Belediye ekipleri, dezenfeksiyon aracı ile ilçedeki her mahalleyi sokak sokak yıkayarak, steril hale getiriyor. Halk sağlığının ön planda  tutulduğu çalışmalar belli bir program dahilinde devam ederken bu kapsamda da Zeki Ayan ve Halkkent Mahallelerindeki sokaklar çamaşır suyu ve izopropil alkol içeren yüzey dezenfektanı ile yıkandı.

"BİZ SİZİN İÇİN DIŞARIDAYIZ, SİZ SAĞLIĞINIZ İÇİN EVDE KALIN"

"Hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Toroslarımızın dört bir yanında gün boyu dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; belediye olarak koronavirüs ile mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürdüklerini ve salgının en kısa zamanda bertaraf edileceğine inandıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; "Küresel bir tehdit haline gelen bu pandemi, sadece tek bir kişinin tedbir almasıyla başarabileceği bir süreç değil. Birlikte olursak ve kurallara uyarsak bu işin üstesinden gelebiliriz. Belediye olarak pandemiye karşı aldığımız önlemleri sahada ve kurum içinde tavizsiz uyguluyoruz. Bizler mesai mefhumu gözetmeksizin halkımızın sağlığı ve güvenliği için sahada olmaya devam edeceğiz. Biz sizin için  dışarıdayız. Siz de önce kendiniz, sevdikleriniz ve herkes için  evde kalın, sağlıkla kalın" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA