TARSUS BELEDİYE BANDOSUNDAN EVDE KALAN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYE BANDOSUNDAN EVDE KALAN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesine bağlı bando takımı, koronavirüs nedeniyle hafta sonu sokağa çıkma yasağında evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek adına ilçedeki sokakları gezerek mini konserler verdi.

Bando ekibi, ilçedeki mahalleleri gezerek birbirinden eğlenceli şarkılar ve marşlar çaldı. Bando takımını gören vatandaşlar evlerinin balkonlarına, pencerelerine ve damlarına çıkarak çalınan  şarkılar ve marşlara alkışlarla eşlik edip, kimi zaman Türk Bayrakları sallayıp kimi zamanda oyunlar oynayarak, moral depoladılar.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonu belirlenen  ana caddelerde vatandaşlara moral konseri veren bando takımı,2 gün boyunca vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattırken  vatandaşlar takdir ve teşekkürlerini alkışlarla yansıttı.

Kötü günlerin bir an önce geçmesi için vatandaşların hijyen şartlarına mutlaka uymalarını isteyen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yapılan etkinliği, birlik ve beraberliği arttırmak adına vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Başkan Bozdoğan, yeniden güzel ve sağlıklı günlere geri kavuşmak için vatandaşlara evde kalın çağrısını tekrarladı.

TEMİZLİK MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ YOLLARI KÖPÜKLÜ SU İLE DEZENFEKTE ETTİ

Bando takımı mahalle mahalle gezerek vatandaşlara konser verirken arkalarından takip eden temizlik müdürlüğü aracı cadde ve sokakların yollarını köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA