AKDENİZ’DE ‘EKMEK’ AÇIKLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE ‘EKMEK’ AÇIKLAMASI


 

Akdeniz Belediyesi, hafta sonları dağıttıkları ekmekleri prosedüre uygun bir şekilde yaptıklarını duyurdu.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kaymakamlığı Başkanlığında kurulan Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu’nun bir üyesi olduğunu duyurarak, ekmek dağıtımlarını prosedüre uygun yaptıklarını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

“Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs salgını (Covid19) ile ulusal bir mücadele verdiğimiz bu zorlu günlerde, özellikle evlerinden çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile kronik hastalığı olan insanlarımız yararına çalışma yapmak üzere Akdeniz Kaymakamlığı Başkanlığında kurulan Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu’nun bir üyesidir.

Akdeniz Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’nun hafta içinde yaptığı toplantıya; belediyemiz adına katılan Başkan Yardımcımız ve Zabıta Müdürümüz tarafından, Akdeniz Belediyesi olarak; salgının yayılmasını önlemek amacıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonlarında, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik her türlü desteğin verilebileceği ifade edilmiştir.

Bu amaçla; sokağa çıkma yasağı sırasında, acil ihtiyaç olarak düşündüğümüz, ilçemizdeki mahallelerde gerekli ekmek dağıtımı ile ilgili çalışmalar yapılmak istendiği ifade edilerek, bu konuda gerekli izinler alınmıştır.

Bu kapsamda; Mersin Valiliği öncülüğü ile Akdeniz Kaymakamlığı koordinesinde kurulan Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu’nun üyesi olan Akdeniz Belediyesi; gerek Valiliğimiz, gerekse Kaymakamlığımız ile sürekli iletişim içinde olarak ve gerekli prosedürleri yerine getirerek; ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağından etkilenmesi muhtemel vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla, “Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu adına” ekmek dağıtımı yapmaktadır. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : hacı - Tarih : 19/4/2020 - 11:18:45
    Selamünaleyküm arkadaşlar.Valiliğin esas işi asayiş ve güvenliği sağlamaktır.Valilik milletin ekmeği ile oynamasın.Bıraksınlar heerkes işini yapsın.Sen dağıtacaksan dağıtta belediyeye sen milletimize ek dağıtamazsın diyemessin.Bu milletimize haksızlıktır.Yazıktır günahtır.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA