EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadın yakınları tarafından toprağa verildi.

İlçeye bağlı Fahrettinpaşa Mahallesi 1442 Sokak no 18’de meydana gelen olayda iddiaya göre, Z.D.(48) adlı kişi 15 Nisan 2020 tarihinde dini nikahlı eşi Kısmet Demir’le tartıştı. Z.D. adlı kocası ile tartışan Kısmet Demir birden yere yıkıldı. Komşuların eve gelmesiyle Kısmet Demir (39), çağrılan 112 Acil Servisi ile Tarsus’ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Komalık halde olan ve 2 gün yoğun bakım ünitesi yaşama savaşı veren 2 çocuk annesi Kısmet Demir, 17 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Kısmet Demir’in cansız bedeni bugün Tarsus Şehir Mezarlığına getirildi. Koronavirüs nedeniyle birinci derecede yakınları tarafından cenazesi alınan Kısmet Demir yıkandıktan sonra namazı kılındı. İmam tarafından kılınan cenaze namazına yakınları dua etti. 1 üvey toplam 2 çocuğu olan Kısmet Demir yakınları tarafından sessiz sedasız bir şekilde toprağa verildi. Yakınları ise suçladıkları enişteleri Z.D. dün gözaltına alındı. Bugün adliye getirilen Z.D. çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA