MEZİTLİ’DE YARDIM SEFERBERLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE YARDIM SEFERBERLİĞİ


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi kentte yaşayan vatandaşların korona virüsü nedeniyle karşı karşıya kaldıkları sıkıntıyı en aza indirmek için gıda ve hijyen paketlerini dağıtmaya devam ediyor. İyiliğin bulaşıcı olduğu Mezitli’de yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Mezitli Belediyesi, yapılan yardımları koliler halinde düzenleyerek son derece hijyenik şartlarda ve uygun saklama koşulları arasında depoluyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan Kriz Merkezine yapılan başvurularla tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımlarını evlerine kadar götüren ekipler, yardımın yapıldığını kayıt altına alarak yardımseverlere yaptıkları yardımların yerlerine ulaştığına dair bilgi veriliyor.  Yardımseverler de şeffaf bir biçimde yaptığı yardımı takip edebiliyor, yerine ulaştığından emin oluyor. Hayırseverlerin yaptığı tüm yardımlar belediyenin sosyal medya hesaplarından günlük olarak ta duyuruluyor.

Mezitli’de yaşayan hiçbir vatandaşı korona virüsüne ve yarattığı olumsuz etkilere karşı karşıya getirmeyeceklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Biz büyük bir aileyiz. İhtiyaç halinde tüm vatandaşlarımız el birliği yaparak sıkıntının giderilmesi adına seferber oluyor. Maske diken, yardım kolisi bağışlayan Mezitlililer birbirine destek oluyor. Biz de belediye olarak yapılan bu yardımlara aracılık ederek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlıyoruz. Belediyemizin deposunda son derece hijyenik şartlarda ve uygun saklama koşullarında toplanarak Kriz Merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımıza ulaşıyor.  Ben bu konuda el ele veren tüm hayırseverlerimize, gecesini gündüzüne katarak bunu dağıtıma hazır hale getiren belediye çalışanlarımıza ve tüm gönüllülerimize teşekkür ederim. Mezitli’de yaşayan hiçbir vatandaşımızın korona virüsünden olumsuz etkilenmesine izin vermeyeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA