MEZİTLİ BELEDİYESİ SERASI İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİ SERASI İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi gönüllüleri dünyayı saran korona virüsüne rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mezitli Belediyesi serasında 5 yıldır ürettiği sebzeleri aşevine bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine yemek olarak ulaşmasını sağlayan gönüllü Salman Kalender, virüse rağmen üretime devam ediyor. Kalender, her gün diktiği sebze fidelerinin sulaması, bakımı ve çapalaması için Gönüllü Serasına gelerek çalışıyor.

Virüsün kısa sürede etkisini yitirerek hayatın normale dönmeye başlamayı umdukları yaz aylarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanacak yemekler için sebze üretimine bugünden başlamak gerektiğine dikkat çeken Kalender, “Virüs elbette var. Ancak yaşam devam ediyor. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yaz sebzelerinden yemek yapılabilmesi için üretime şimdiden başlamak gerekiyor. O sebeple her gün gelip, dikimini yaptığımız fideleri suluyorum, diplerini kazıyorum. Virüse karşı da gereken tedbirlerimizi aldık. Yardım ve destek için gelmek isteyen arkadaşlarımız var ama maalesef geçici bir süre misafir kabul edemiyoruz. Başkanımız Neşet Tarhan’ın, tarımsal üretime önemi herkes tarafından biliniyor. Her zaman olduğu gibi bu kriz sürecinde de bize her türlü desteği veriyor. Her gün araçla evden alıp bırakılmamı da sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Korona virüsü süreci olduğu gibi sonrasının da çok önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da yaptığı açıklamada, “İyi insanların yaşadığı Mezitli’de iyilik de bulaşıcıdır. Gönüllülerimiz her zaman olduğu gibi bu virüsün en etkin olduğu zamanlarda da belediyemize desteğe ve üretime devam ediyor. Çünkü hayat her yönüyle devam ediyor. Gönüllülerimiz de bu hassasiyetle yaz sebzelerinin dikimini tamamladı ve bakımını yapıyor. Onların bu denli özel çabalarına biz de belediye olarak gereken desteği vermeye devam ediyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Hepimiz elimizden ne geliyorsa yapmaya devam ediyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA