BÜYÜKŞEHİR, KORONAVİRÜS SÜRECİNİN KAHRAMANLARINI MİSAFİR EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR, KORONAVİRÜS SÜRECİNİN KAHRAMANLARINI MİSAFİR EDİYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde gösterdikleri üstün gayretle halk sağlığının korunması için çaba harcayan sağlık çalışanlarının sevdiklerine herhangi bir zarar gelmemesi için, bünyesinde bulunan tesisleri konaklamaları amacıyla tahsis etmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Koronavirüs (COVID-19) salgınında olağanüstü gayret gösteren sağlık çalışanlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Macit Özcan Spor Kompleksi yerleşkesindeki 156 yataklı tesisi, sağlık çalışanlarının kalabilmesi için hizmete açan Başkan Vahap Seçer, Tarsus’ta da bu süreçte yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına Berdan Konukevi’ni tahsis etti. Konukevinde kalmaya başlayan sağlık çalışanları, tesisi çok beğendiklerini söyleyerek, Başkan Seçer’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

BUNGALOV EVLER DE HAZIR BEKLETİLİYOR

Sağlık çalışanlarından gelecek talep üzerine, yine Büyükşehir bünyesinde bulunan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı içinde yer alan 18 bungalov ev de hazır hale getirildi.

TESİSİN HER NOKTASI DEZENFEKTE EDİLDİ

MESKİ Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yanında bulunan ve geniş bir alan üzerine kurulu olan Berdan Konukevi içerisinde yemekhane, çamaşırhane, toplantı odası, bahçe, otopark ve daha birçok alan bulunuyor.

Eksikleri giderilen ve her noktası dezenfekte edilen tesiste, Büyükşehir’in Tarsus Gençlik Kampı personeli hizmet veriyor. Sağlıkçıların tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü konukevi bahçesinde bulunan otoparkta, araçların yıkanması için olanak da sağlanıyor. Öte yandan, tesisin ana yola bağlantı yolu ile MESKİ Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi yolu da ayrılarak, tamamen bağımsız hale getirildi.

Konukevinde kalan sağlık çalışanlarından Caner Kurtulmuş, “COVID-19 salgınında, mesleğimiz gereğince tehlikeli bir süreç yaşıyoruz. Sevdiklerimize hastalık bulaştırma riski olan bu süreçte, bizlere bu tesisi açan ve misafir eden Büyükşehir Belediyemiz’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Tesisin beklediklerinden daha güzel olduğunu kaydeden bir başka sağlık çalışanı Nuri Kavas ise, “Ben yoğun bakımda çalışıyorum. Eve gittiğim zaman, aileme herhangi bir şey bulaştıracağımdan dolayı endişe duyuyordum. Konukevi oldukça güzel” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA