GÜLNAR BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE


 

Gülnar Belediyesi Koronavirüs hastalığına karşı dezenfekte, ilaçlama ve denetim çalışmalarına aralıksız devam ederken ekipler tarafından pazar yerinde vatandaşlara maske dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

Haber Merkezi

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın talimatları doğrultusunda, Gülnar Belediyesi olarak koronavirüse karşı alınan önlem çalışmaları kapsamında Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından pazar yerinde maske dağıtımı ve dezenfekte noktası kurularak, pazar yerine maskesiz gelen vatandaşlarımıza tıbbi maske dağıtımı yapılmasının yanı sıra ateş ölçümü ve ellere dezenfektan sıkılarak önlem alındı. Ayrıca pazar yeri giriş çıkışları tek taraflı olacak şekilde kontrol altına alındı. Pazar giriş çıkışlarına ‘Sosyal Mesafeyi Koruyalım’ ‘Sebze ve Meyveleri Sağlığınız İçin Seçerek Almayınız’ gibi pankartlar asılarak vatandaşlar ve esnaflar bu konuda bilgilendirildi. Pazar kurulduğu günlerde denetimlere çıkan belediye ekipleri burada sosyal mesafe, hijyen, maske ve eldiven kullanımına dikkat ediyor.

“HİJYEN KONUSUNDA TAVİZ VERMİYORUZ”

Hijyen konusunda taviz vermediklerini belirten Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; “Koronavirüs vakaları sebebiyle ülkemizde sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Gülnar Belediyesi olarak bizlerde bu süreçte dezenfekte, ilaçlama, hijyen denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bugün de pazar yerimizde maske dağıtım ve dezenfekte noktası oluşturarak maskesiz vatandaşlarımıza ve Pazar esnaflarımıza tıbbi maske dağıttık. Ayrıca vatandaşlarımızın ateş ölçümlerini de gerçekleştirerek daha sıkı önlemler alıyoruz.  Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı buradaki sosyal mesafe kurallarına, sebze ve meyveleri el ile seçmeme kurallarına uymaları ile ilgili bilgilendirdik.

"VİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE EDİYORUZ"

Salgına karşı belediyenin bütün birimleri ile topyekün bir mücadele içerisinde olduklarını belirten Başkan Ünüvar ; "Ekiplerimiz, halkımızın sağlığı için büyük bir emek ve özveri ile çalışıyorlar. Bu süreci güçlü bir dayanışma ile atlatacağız. Toplum sağlığını korumak adına belediye olarak halkımızın ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederken, vatandaşlarımızın da hijyen kurallarına bu süreçte daha çok dikkat etmeleri büyük önem taşıyor. Bu virüs salgınından kurtulmak için, sosyal mesafenin korunması, maske ve eldiven kullanılması ve en önemlisi de zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkılmaması ile mümkün olacaktır. Birlik ve beraberlik sayesinde zor günleri en kısa zamanda atlatacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA