ŞEHİR HASTANESİ’NE ÇIKAN TÜM GÜZERGAHLAR DEZENFEKTE EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİR HASTANESİ’NE ÇIKAN TÜM GÜZERGAHLAR DEZENFEKTE EDİLDİ


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçede hizmet veren Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin giriş ve çıkış güzergahlarını dezenfektan aracı ile yıkadı.

Halk sağlığının öncelikte tutulduğu çalışmalarda ekipler, hastane güzergahına çıkan tüm yolları çamaşır suyu ve izopropil alkol içeren yüzey dezenfektanı ile yıkayarak hijyenik hale getirdi.

Vatandaşların toplu kullanım alanları öncelikli olmak üzere birçok noktada dezenfekte çalışması yapan ekipler, özellikle sağlık kuruluşları,  kamu,  kurum binaları, semt pazarları, muhtarlıklar ve eczaneleri periyodik olarak dezenfekte ediyor.

"TOPLUMA KARŞI SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgın riskine karşı ilçede topyekün bir çalışma sürdürerek, etkin ve başarılı bir mücadele verdiklerini söyledi.

"Biz her zaman halkımızın yanındayız" diyen Başkan Yılmaz; "Ortak kullanım alanlarında tam bir hijyen sağlayarak virüse karşı önlemlerimizi almaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda en çok risk altında bulunan sağlık kuruluşlarımızın da dezenfeksiyonuna önem veriyoruz. İlçemizde bulunan Şehir Hastanesi'nin giriş ve çıkış güzergahlarını yıkayarak dezenfekte ettik. Bu çalışmamız periyodik olarak tekrarlanacak. Belediye olarak hemşehrilerimizin sağlığı için temizlik ve hijyen çalışmalarımızı en üst seviyede devam ettiriyoruz. Sadece kendimize değil, sevdiklerimize ve topluma karşı sorumluluğumuz var. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz kurallara uymaları, sosyal mesafelerini korumaları ve gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarıdır" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA