BU KADARDA OLMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU KADARDA OLMAZ!


 

Toplum iş-aş derdine düşmüşken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in belediyede aynı aileden 3 kişiye üst düzey görevler vermesi ‘bu kadarda olmaz’ dedirtti!

Haber Merkezi

Mersin’de bir yıl önce Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak MHP’den devralan CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ‘kadrolaşma’ adına imza attığı son atamalar kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Ülkenin içinde bulunduğu zor günlerde binlerce insan iş-aş derdine düşerken Başkan Seçer’in belediyede aynı aileden 3 kişiye üst düzey görevler vermesi ‘büyük kıyak’ eleştirilerine neden oldu!

Vahap Seçer’in danışmanı olan Ertan Liman özellikle ihalelerdeki etkinliği ile yönetimde öne çıkarken, eşi Mine Liman’a mimarlık ve danışmanlık adı altında 176 bin TL’lik ihale aldığı iddiası gündeme geldi.

Ayrıca yine Ertan Liman’ın kızı Deniz Liman’ın da Mersin Büyükşehir Belediyesinde psikolog olarak çalışması “Bu kadarda olmaz” dedirtti!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA