AKDENİZ BELEDİYESİ KORONA VİRÜS MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESİ KORONA VİRÜS MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR


 

Akdeniz Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadelesine, 150 kişiden oluşan mobil ekip eliyle tüm ilçe genelinde ve aralıksız devam ediyor.

Haber Merkezi

Tüm dünyaya yayılarak pandemiye dönüşen, 100 bini aşkın insanın ölümüne, 1 milyonu aşkın insanın da enfekte olmasına neden olan korona virüs salgını ile ulusal ve yerel ölçekte mücadele devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında Akdeniz Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masası yetkilileri, vatandaşlardan gelen talepleri alarak sahada görevli ekiplere iletiyor. Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu’nda bulunan zabıta müdürlüğü ekipleri de evden çıkmalarına kısıtlama getirilen yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan insanların ihtiyaçlarını temin ederek kendilerine ulaştırıyor.

AKDENİZ’DE İLAÇLANMADIK YER KALMADI

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, farklı birimlerden 150 kişinin yer aldığı mobil ekibin, Akdeniz ilçe genelinde bulunan kamu ve özel hastaneler, sağlık ocakları, eczaneler, PTT, banka şubeleri, ATM’ler ve işyerleri gibi insanların yoğun olduğu alanlarda ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ayrıca Akdeniz Belediyesi tarafından, Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde üzerinde kurulan alışveriş pazarına gelen yüzlerce vatandaşa ve pazarcı esnafına el dezenfektanları da dağıtıldı. Arazözler yardımıyla cadde ve sokakları salgına karşı ilaçlayıp dezenfekte eden ekipler, diğer taraftan da kentin temizliği için gece-gündüz demeden çalışıyor.

Bu kapsamda insan yoğunluğunun görüldüğü Balık Pazarı ve Silifke Caddesinde dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, arazözler yardımıyla cadde, sokak ve kaldırımlar yıkanarak temizlendi. Sahada görevli mobil ekipler, çocuk oyun grupları ve yeşil alanların yanı sıra, çöp konteynırlarını da sık sık ilaçla yıkayıp dezenfekte ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA