KAMYONETTE 20 KİLO DİNAMİT ELE GEÇİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAMYONETTE 20 KİLO DİNAMİT ELE GEÇİRİLDİ


 

Mersin’de 2B hazine arazisindeki taşlık ve kayalık alanı tarıma elverişli hale getirmek için izinsiz patlatma hazırlığı yapan 2 kişi, 20 kilo dinamit, 400 kilogram anfo ve bin adet kapsül ile birlikte yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede bulunan 2B hazine arazilerindeki taşlık ve kayalık alanları tarıma elverişli hale getirmek için izinsiz patlatma yapıldığı bilgisine ulaştı. Bu kapsamda 2 kişiyi takibe alan ekipler, şüphelileri bir süre izledi. Süren takip sonucunda şahısların patlayıcıları kamyonetle bölgeye götürdüğünü tespit eden ekipler, aracı durdurarak arama yaptı. Kamyonette yapılan aramada 20 kilogram dinamit, 400 kilogram anfo ve bin adet kapsül ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile muhafaza altına alınan patlayıcılar, yediemin patlayıcı madde deposuna teslim edildi.

Gözaltına alınan 2 kişi, jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA