TOROSLAR BELEDİYESİ, HİJYEN KONUSUNDA TAVİZ VERMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDİYESİ, HİJYEN KONUSUNDA TAVİZ VERMİYOR


 

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri harfiyen uyguluyor.

Haber Merkezi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın talimatıyla hijyen konusunda taviz verilmeden gece gündüz mesai yapan belediye ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

İlçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları, yolcu minibüsleri, sağlık merkezleri, eczaneler, işletmeler, banka ATM'leri ve otobüs durakları gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak devam ederken, dezenfeksiyon işlemleri merkeze uzak mahallelerde de eş zamanlı olarak yürütülüyor.

"VİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE EDİYORUZ"

Salgına karşı belediyenin bütün birimleri ile topyekün bir mücadele içerisinde olduklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Ekiplerimiz, halkımızın sağlığı için büyük bir emek ve özveri ile çalışıyorlar. Bu süreci güçlü bir dayanışma ile atlatacağız" dedi.

"İnanıyoruz ki Koronavirüsten kurtulmanın tek yolu tedbirli olmaktır" diyen Başkan Yılmaz; "Toplum sağlığını korumak adına belediye olarak halkımızın ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederken, vatandaşlarımızın da hijyen kurallarına bu süreçte daha çok dikkat etmeleri büyük önem taşıyor. İş birliğimiz ve dayanışmamız sayesinde bu zor günleri en kısa zamanda atlatacağız" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA