KOMİTELER VİDEO KONFERANSLA SEKTÖRLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOMİTELER VİDEO KONFERANSLA SEKTÖRLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR


 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri toplantıları video konferans aracılığıyla düzenlenmeye devam ediyor. Gündemi değerlendiren, sektörlerindeki sorunlarını aktaran komite üyeleri çözüm için önerilerini dile getiriyor.

Haber Merkezi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meslek Komiteleri toplantıları, sektörlerindeki mevcut durumu görüşmek, sorun, çözüm ve önerilerini paylaşmak için düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda 11. Meslek Komitesi de video konferans aracılığıyla toplandı. Komite Başkanı Tahsin Eker yönetiminde düzenlenen toplantının gündem konusunu, yeni tip koronavirüsün ekonomiye ve sektöre etkileri oluşturdu. Virüs salgının ciddi bir belirsizlik yarattığını, uzaması halinde hemen her sektörde dengelerin değişeceğini, neredeyse tüm firmaların çeşitli senaryolar kurguladığını ve planlarını yapmaya başladığını belirten komite üyeleri dünya ve Türkiye piyasalarının zorlu bir virajdan geçtiğine dikkat çektiler.

KOBİ’LERE ALACAK SİGORTASI ANLATILACAK

Toplantıda ayrıca 16 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da (webinar – internet üzerinden) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde Halk Sigorta - Ticari Alacak Sigortası Direktörü Ali Sertaç Canal’ın katılımı ile “Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” hakkında seminer düzenleneceği bilgisi verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA