İL EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’DEN MERSİNLİLERE TEŞEKKÜR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHNE’DEN MERSİNLİLERE TEŞEKKÜR


 

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, tüm dünyayla birlikte Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde kentte 7/24 hizmet verdiklerini söyledi. Şahne, “Mersin’de çok zorluk çekmiyoruz. İnsanlarımız çok duyarlı. Mersinli hemşehrilerimizin göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü, korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler altında buruk kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, sadece Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, sosyal mesafeyi gözeterek katıldı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende, korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler dikkat çekti. Özellikle sosyal mesafeye dikkat ederek tören alanında yerini alan emniyet müdür yardımcılarından bazılarının maske taktıkları görüldü. Törende, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Zafer Ağırkaya, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Tören, çelenklerin sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla sona erdi.

“MİLLETİMİZE 175 YILDIR HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Törenin ardından gazetecilere açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Şahne, “Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Milletimize 175 yıldır hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Allah, teşkilatımıza ve milletimize 175 yıllarca hizmet etmeyi nasip eder inşallah. Cenabı Allah’tan, korona virüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu üzüntülü dönemi de bir an önce milletimizin ve insanlığın üzerinden kaldırmasını temenni ediyorum. Teşkilatımıza bugüne kadar verilen destek ve gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum" dedi.

“MERSİNLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖSTERMİŞ OLDUKLARI DUYARLILIKTAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde Mersin’in, en az vaka görülen iller arasında yer alması ve büyükşehirler içinde birinci sırada olması, kent idarecilerini de memnun ediyor. Şahne de Mersinlilerin önlemlere uymalarını takdir ederek, “Özellikle Covid-19 salgınıyla ilgili Mersinli hemşehrilerimizin göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü de bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepimize geçmiş olsun. İnşallah önümüzdeki 176. yılımızı Mersinli hemşehrilerimizle birlikte kutlamayı temenni ediyorum” diye konuştu.

“ŞEHRE GİRİŞ-ÇIKIŞLARDA ÜST SEVİYEDE TEDBİR ALDIK”

İl Emniyet Müdürlüğü olarak, korona virüs salgının çerçevesinde kentte aldıkları önlemler ve çalışmalar hakkında da bilgi veren Şahne, “Covid-19’un ülkemizde görülmesiyle birlikte bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Mersin’de bütün arkadaşlarımızla birlikte 7/24 hizmet ediyoruz. Özellikle şehrimizin giriş-çıkışlarında üst seviyede tedbir aldık. İl dışından gelen vatandaşlarımıza mutlaka onay belgesi vererek 14 gün evlerinde kalmalarını sağlıyoruz. Zaman zaman ekiplerimizle ve telefonla mahalle muhtarlarımızla kontrollerini sağlıyoruz. Vatandaşımızın sosyal mesafe kurallarına uymaları için bir arada bulunabilecekleri alanları izole ettik. Özellikle sahil bandımız çok yoğun kullanılan bir alan. Burayı tamamen izole ettik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da bize tamamen destek oluyorlar. Yine vatandaşlarımızın toplu bulunacakları PTT, banka, bankamatik önleri, pazar yerleri, marketler gibi yerlerde de arkadaşlarımız gerekli tedbirleri aldılar. Zaten Mersin’de çok zorluk çekmiyoruz. Sağ olsun insanlarımız oldukça duyarlı. Bir an önce de bu musibetten kurtulmak istiyoruz. İnşallah kısa zamanda sona erer” ifadelerini kullandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA