MEZİTLİ GÜZELLEŞİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ GÜZELLEŞİYOR


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi ekipleri dünyayı etkisi altına alan korona virüsüyle mücadele ederken diğer taraftan Mezitli’yi güzelleştirmek adına rutin çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, virüsün etkisinin azalması sonrası Mezitlililerin akın edeceği parklarda ve sosyal alanlarda temizlik, çim biçme, düzenleme çalışmaları yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında her zaman olduğu gibi kadınlar en ön safta yer alıyor.

Motorlu tırpan ve ot biçme makinalarıyla alanlar otlarından arındırılıp, temizlenerek virüsün etkisinin azalacağı günlere hazırlanıyor.

Korona virüsünün etkilerini azaltmak için canla başla mücadele ederken aynı zamanda rutin belediyecilik işlemlerini de ihmal edemeyeceklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “İnsanlarımız daha az kullansa da parklarımızın, sosyal alanların, yolların bakımını yapıyor, sokaklarımızı temiz tutuyoruz. Özellikle parklarımız ve koruluklarımızın sulama, bakım ve temizleme işlerini de yapmak durumundayız. Tekrar parklara çıkmaya başladığı zaman halkımıza her zaman olduğu gibi güzel mekânlar sunmak istiyoruz. Tüm gücümüzle virüsü alt ederek Mezitlililerle karşılayacağımız o güzel bahar günlerin hazırlığını yapıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA