EVİNİ KANALİZASYON SUYU BASAN YAŞLI KADININ YARDIMINA TOROSLAR BELEDİYESİ YETİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVİNİ KANALİZASYON SUYU BASAN YAŞLI KADININ YARDIMINA TOROSLAR BELEDİYESİ YETİŞTİ


 

Toroslar Belediyesi, kanalizasyon hattı tıkandığı için lağım suyuyla dolan bir evi temizleyerek, dezenfekte etti.

Haber Merkezi

Sağlık Mahallesi'nde tek başına ikamet eden 80 yaşındaki Alzheimer hastası yaşlı kadının evini lağım suyu bastı. Çaresiz kalan yaşlı kadının yardımına ise Toroslar Belediyesi yetişti.

Konuyla ilgili ihbar alan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evi önce lağım suyundan arındırarak temizledi. Ardından dezenfekte işlemini de yapan ekipler, evi hijyenik bir şekilde yaşlı kadına teslim etti.

Evi temizlenen yaşlı kadın ve yakınları yaşadıkları mağduriyeti anında gideren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

"SORUMLU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu belirterek; "Her an, her koşulda vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Evini lağım suyu basan vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz; "80 yaşındaki bir teyzemizin evinin lağım suyuyla dolduğunun ihbarını aldık. Koronavirüs salgını tehlikesiyle mücadele ederken, vatandaşımızın evinde hijyenik olmayan koşullarda yaşamasına gönlümüz razı gelmezdi. Bu nedenle ekiplerimiz derhal müdahale ederek teyzemizin mağduriyetini giderdi. Sorumlu belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın sağlığı her zaman önceliğimiz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA