BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KONSERLERİ SANAL ORTAMDA VATANDAŞLA BULUŞTURUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KONSERLERİ SANAL ORTAMDA VATANDAŞLA BULUŞTURUYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ertelenen kültür ve sanat etkinliklerini, sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Kent Orkestrası, Konservatuvar ve Oda Müziği Topluluğu sanatçılarının gerçekleştirdikleri konserler, haftanın belirli gün ve saatlerinde sosyal medyadan paylaşılıyor. Sanatçılar, verdikleri konserlerle vatandaşların evine konuk oluyor, zorlu süreçte sanatla moral veriyor.

Son olarak Daire Başkanlığının sosyal medya hesaplarından Konservatuvar Türk Halk Müziği Konseri ile Belediye Orkestrasının gerçekleştirdiği mini konser yayınlandı. Yaklaşık 2 haftadır evde hazırladıkları şarkıları mini konserlerle sosyal medya aracılığı ile paylaşan sanatçılar, bu süreç içerisinde yeni projeler üretmeye devam ediyor.

“VATANDAŞLARIMIZIN KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNDEN UZAK KALMAMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Bengi İspir Özdülger, Mersinli önemli sanatçıların da mesajlarının periyodik olarak sosyal medya hesaplarından paylaşıldığını belirterek, “Şu ana kadar Ahmet Yeşil ve İpek Ongun gibi sanatçılarımızın mesajlarını sosyal mecrada paylaştık. Önümüzdeki süreçte, kendi alanlarında saygın yerleri olan birçok değerli sanatçımızın mesajlarını paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca Daire Başkanlığımız bünyesinde bulunan Kent Orkestrası, Konservatuvar ve Oda Müziği Topluluğu sanatçılarımızın gerçekleştirdikleri konserleri, haftanın belirli gün ve saatlerinde paylaşıyoruz. Tiyatromuzun geçmişte oynadığı bazı oyunlar ile çocuklarımız için haftada 3 gün masal dinletisini de programımıza aldık. Yaşadığımız bu zorlu süreçte evinde kalmak durumunda kalan vatandaşlarımızın, en azından kültürel ve sanatsal etkinliklerden uzak kalmaması için büyük bir çaba göstermekteyiz” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA