MERSİN’DE KARANTİNA SÜRESİ BİTEN VATANDAŞLAR EVLERİNE GÖNDERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE KARANTİNA SÜRESİ BİTEN VATANDAŞLAR EVLERİNE GÖNDERİLDİ


 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) gelen aralarında bir bebeğin de bulunduğu öğrenci, asker ve vatandaşlardan oluşan 594 kişi, Mersin’deki 14 günlük karantina süresinin ardından evlerine gönderildi. 25 otobüsle 44 farklı ile gönderilen vatandaşların yurtlardan ayrılışları sırasında tek tek ateşleri ölçüldü.

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle KKTC'den getirilen ve 14 günlük karantina süresini yerleştirildikleri Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Mersin Kırk Kaşık Kız Yurdu'nda geçiren bir bebek, 173 öğrenci ve 399 sivil vatandaş, 15 asker ile 6 şoför, AFAD Mersin tarafından araçlarla sosyal mesafe kurallarına uyularak her koltukta bir kişi olacak şekilde memleketlerine uğurlandı. 25 otobüsle 44 farklı ile gönderilen vatandaşların çıkışta tek tek tekrardan ateşleri ölçüldü. Yoğun güvenlik önlemleri altında götürülen vatandaşlar, memleketlerinde ailelerine teslim edilecek.

25 Mart tarihinde KKTC'den yurda dönüş yapan 173 öğrenci, 399 sivil vatandaş, 15 asker ve 6 şoför, Silifke Taşucu Limanı'nda yapılan sağlık muayeneleri sonrası 14 gün süresince tedbir amaçlı karantina uygulanmak üzere Mersin'deki KYK yurtlarına yerleştirilmişti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA