OKULLARDA ÜRETİM SÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OKULLARDA ÜRETİM SÜRÜYOR!


 

Mersin’de meslek liselerinde gerekleştirilen dezenfektan üretimi aralıksız devam ediyor. Vali Su okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi

Corona virüsü ile mücadele kapsamında Mersin’de meslek liselerinde gerekleştirilen dezenfektan üretimi aralıksız devam ediyor.

Mersin Valisi Ali İhsan Su da, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mersin Olgunlaşma Enstitüsü'nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarete Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da eşlik etti.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üretilen "dezenfektan ürünleri" ile Mersin Olgunlaşma Enstitüsü'nde üretilen "cerrahi maske" hakkında bilgi alan Vali Su ve Milli Eğitim Müdürü Koca üretim yerlerini yerinde inceledi.

Mersinde; günlük 44 bin 650 adet cerrahi maske üretim kapasitesine sahip olan okulların bir milyon 923 bin adet sipariş aldığı bildirilirken, günlük 12 bin  litre dezenfektan ürünleri üretim kapasitesine sahip okulların 92 bin 785 litre sipariş aldığı aktarıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yoğunluklarda üretilen "Dezenfektan Ürünleri" ile "Cerrahi Maske" siparişlerinin (MEB Kurumları, Belediyeler, Tarım İlçe Müdürlükleri, Resmi ve Özel Kurumlar, Şahsi ve Küçük Ölçekli İşletmeler, Yurtlar vs.) gelen talepler doğrultusunda karşılandığı bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA