ERDEMLİ BELEDİYESİ ECZANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ BELEDİYESİ ECZANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR


 

Koronavirüse karşı başlatılan üst düzey tedbirler kapsamında ilçedeki kamu kurumlarından sosyal tesislere kadar birçok noktada ilaçlama faaliyetlerini periyodik olarak sürdüren Erdemli Belediyesi, halkın yoğun kullandığı yerler öncelikli olmak üzere dezenfeksiyon çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi

Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı topyekûn mücadele veren Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında dezenfekte çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. COVID-19 virüs salgınına karşı mücadele kapsamında dezenfekte için oluşturulan özel ekipler, koronavirüs salgınının önlenmesi için ilçede bulunan eczanelerin dışında ve içerisinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Eczacılar yapılan çalışmadan çok memnun olurken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye personeline teşekkür ettiler. İlçenin dört bir yanında COVID-19 virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalar hummalı şekilde yürütülürken, ekipler vatandaşların sıklıkla gitmek zorunda olduğu eczanelerin dezenfeksiyon işlemlerinin periyodik olarak devam edeceğini belirttiler.

 “BU VİRÜS KUŞATMASINI HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; ‘koronavirüs’ ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planı uyguladıklarını belirterek, ilçenin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarının özenle sürdürüldüğünü söyledi. İlçe genelinde koronavirüs salgınına karşı tedbir çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği bilgisini veren Tollu, “Vatandaşlarımızın direkt etkileşim içerisine girdikleri her noktada, otobüs durakları, park alanları, pazaryerleri gibi ortak kullanım alanlarını periyodik aralıklarla dezenfekte ederken, cadde ve sokaklar, tüm mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları dezenfektan maddelerle yıkıyoruz. Almış olduğumuz tedbirler kapsamında son olarak kent merkezinde bulunan eczanelerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun ve bize güvensin. Bu virüs kuşatmasını hep birlikte atlatacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA