ERDEMLİ’DE 2 VAKA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE 2 VAKA!


 

Haber Merkezi

Mersin Erdemli İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Resul Keş; mahalle sakinlerinden bir kişi ve eşinin korana virüs testinin pozitif çıktığını belirterek, temas kuran herkesin kendini evde karantina altına almalarını istedi.

Muhtar Keş 'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım;

Çok kıymetli mahalle sakinlerim üzülerek söylüyorum mahallemizde ikamet eden Muzaffer ALTUN ve EŞİ yapılan bütün testlerde korona ( Covid-19) tespit edilmiştir . bu nedenle bu vatandaşlarımıza temas eden bütün mahalle sakinlerimizin kendilerini kendi evlerinde karantina altına almaları kimseyle temas etmemeleri ve şüpheli bir durum olduğunda bize veya 112 acil servisine bildirmelerini önemle arz ederim .

Ülkemizin ve mahallemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde sağlıklı ve doğru bilgi için yetkililer hariç kulaktan duyma dedikoduları dikkate almayınız. Ben bizzat mahallemizle alakalı doğru bilgileri sizlerle paylaşacağım. Gün birlik beraberlik olma günü. Birlikte başaracağız.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA