LİMON İHRACATÇISI MAĞDUR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİMON İHRACATÇISI MAĞDUR!


 

Limon ihracatının yasaklanmasına tepki gösteren CHP Milletvekili Cengiz Gökçel, AKP iktidarının tarımı planlayamayarak çiftçinin bitmesine neden olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Cengiz Gökçel limon ihracatının izne bağlanarak fiilen yasaklanmasını yayınladığı görüntülü mesajla eleştirdi. AKP iktidarının tarımı planlayamadığını belirten CHP’li Vekil, çiftçinin plansızlık nedeniyle bittiğini söyledi. Geçen sene patates ve soğanda yapılan yanlışlardan biri olan ihracat yasağının bu yıl limona uygulandığını belirten CHP’li Gökçel, limon üreticisinin mağdur edildiğini belirtti.

DESTEK BEKLERKEN MAĞDUR OLDU

Limon üreticilerinin Korona Virüsü nedeniyle açıklanan destek planı çerçevesinde borçlarının faizsiz ertelenmesi gibi beklentileri olduğunu ifade eden CHP Mersin Milletvekili, limon ihracatının yasaklanması ile üreticinin şoka girdiğini belirtti. Limon ihracatı yasağını uygulayan iktidarı, kararını gözden geçirmeye davet eden Cengiz Gökçel, ihracatın tekrar başlatılmasını umut ettiğini söyledi. Sözlerini limon üreticilerine seslenerek tamamlayan CHP’li Gökçel “Limon üreticilerine de mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında onların sözü, onların sesi olacağımı bilmelerini istiyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA