GÜLNARLI KADINLAR “KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE BENDE DEVLETİMİN YANINDAYIM” DEDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNARLI KADINLAR “KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE BENDE DEVLETİMİN YANINDAYIM” DEDİLER


 

Gülnar Belediyesi finansman desteğiyle, Gülnar Kaymakamlığının Himayelerinde, Halk Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde, Gülnar Kültür Merkezinde dezenfekte edilmiş özel üretim alanında devletimize destek olmak amacıyla ’Tıbbi Maske Üretimi’ projesi 27/03/2020 tarihinde başlatıldı.

Haber Merkezi

Koronavirüsle Mücadelede sağlık çalışanları ile kolluk personelinin olmazsa olmaz güvenlik malzemesi olan Tıbbi Maske ihtiyacının giderilmesi için Gülnar Belediyesinden temin edilen finansman desteği ile Gülnar Kültür Merkezinde 11 kişilik Kadın Usta Öğretici ile başlatılan ' Tıbbi Maske Üretimi' Kaymakamımız Sn. Mustafa Ayvat, Belediye Başkanımız Sn. Alpaslan Ünüvar ve ilgili kurum amirleri ile ziyaret edildi.

Devletimize destek olmak amacıyla, Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezleri başta olmak üzere kamu çalışanlarına (kolluk görevlilerine) ÜCRETSIZ dağıtılacak olan Tıbbi Maske ilk etapta 50.000 adet üretilecek olup, daha sonra bu sayı ihtiyaç durumuna göre artırılacaktır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar;  Gülnar Belediyesi finansman desteğiyle, Gülnar Kaymakamlığının Himayelerinde, Halk Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde, Bugünden itibaren maske üretimine başladık. Devletimize destek olmak amacıyla ilk etapta 50.000 adet üretilecek olan maskeleri ücretsiz bir şekilde koronovirüsle mücadele eden kamu çalışanlarımıza dağıtacağız. Bu sayı ihtiyaç durumuma göre arttırılacaktır.

Bu işe gönüllü olarak girdiklerini kaydeden Başkan Ünüvar, bu zor günlerimizde gönüllü olarak elini taşın altına koyan fedakar bayanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA