KRİZ MERKEZİ, 7/24 TALEPLERİ ALIP, EN KISA SÜREDE KARŞILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRİZ MERKEZİ, 7/24 TALEPLERİ ALIP, EN KISA SÜREDE KARŞILIYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin Koronavirüs salgını dolayısıyla yurttaşların sorunlarına hızlıca çözüm üretmek amacıyla kurduğu Kriz Merkezi’ni ziyaret ederek, gelen 2 çağrıyı bizzat karşıladı, yurttaşların taleplerini dinledi.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Koronavirüs salgını nedeniyle yurttaşların sorunlarına hızlıca çözüm üretmek için kurduğu Kriz Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çağrıları bizzat karşıladı. Yurttaşlardan gelen tüm taleplerin en kısa sürede çözüm bulduğu Kriz Merkezi’nde 2 aramaya yanıt veren Başkan Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde yaşayan 65 yaşındaki kronik KOAH hastası Engin Salih Sağlıdere’nin erzak, Tarsus İlçesi Barbaros Mahallesi’nde esnaflık yapan Erkan Kıncak’ın da dükkanının dezenfekte edilmesi talebinin hızlıca yerine getirilmesini sağladı.

65 YAŞINDAKİ KOAH HASTASINA HIZLICA ERZAK GÖNDERİLDİ  

Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde yaşayan 65 yaşındaki Engin Salih Yağlıdere, 65 yaş ve üzeri yurttaşlar için Koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle zamanını evde geçiriyor. Doğuştan bedensel engelli eşiyle birlikte salgına karşı evinde kalarak tedbir sağlayan Yağlıdere, Büyükşehir Belediyesi’nin Kriz Merkezi’ni arayarak erzak talebinde bulundu. Yağlıdere’nin çağrısını o esnada Kriz Merkezi’nde bulunan Başkan Vahap Seçer karşıladı. Talebi dinleyen Başkan Seçer, ekipleri Yağlıdere’nin evine yönlendirdi.

Başkan Seçer ile yaptığı görüşmeden bahseden Yağlıdere, “Kriz Merkezi’ni aradım. O anda Sayın Başkanım oradaymış, telefona çıktı. Taleplerimizi söyledik. Allah razı olsun, hızlıca getirdiler. Sayın Başkanım’a ve bu görevi üstlenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Başkanım ‘Gerekli olmadıkça sakın dışarı çıkmayın’ dedi. Zaten ben de kronik KOAH hastası olduğum için 10 gündür dışarı çıkmıyorum” dedi.

TARSUS’TAN ARAYAN ESNAFIN TALEBİ KISA SÜREDE YERİNE GETİRİLDİ

Başkan Seçer’in Kriz Merkezi’nde yanıtladığı telefonlardan diğeri ise Tarsus İlçesi Barbaros Mahallesi’nde market işletmeciliği yapan Erkan Kıncak’a aitti. Kıncak’ın bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ilettiği “İşyerimin dezenfekte edilmesini istiyorum” talebi, kısa süre içerisinde yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri, Kıncak’ın işyerine giderek, detaylı şekilde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Erkan Kıncak, Büyükşehir Belediyesi’nin Koronavirüs’e karşı yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek, “Ben de işyerimin daha temiz olması için ‘dezenfekte yapılması’ talebinde bulundum. Talebim kısa süre içerisinde yerine getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YURTTAŞLAR, KRİZ MERKEZİ’NE “0324 533 37 21” NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin Kriz Merkezi 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Kriz Merkezi’nde yaş almış ve kronik hastalığı olan yurttaşlar başta olmak üzere tüm Mersinliler’in talepleri en kısa sürede ilgili birimlere aktarılarak, çözüme kavuşturuluyor. Evden çıkamayan yaş almışlar ve kronik rahatsızlığı olanlar 0324 533 37 21 numaralı Kriz Merkezi’ni arayarak, Aşhane ve gıda yardımları için 1’i, eczane ilaç işlemleri için 2’yi tuşlayarak destek alabiliyor. Dezenfeksiyon işlemleri için ise aynı numaradan 3’ün tuşlanması yeterli oluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA