MERSİN DE DÜNYAYI DAHA İYİ BİR YERE DÖNÜŞTÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN DE DÜNYAYI DAHA İYİ BİR YERE DÖNÜŞTÜRÜYOR!


 

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından başlatılan “Dünyayı kurtaran nesil olarak, 28 Mart 20.30-21.30 saatleri arasından tüm ışıkları söndür, Dünya’yı daha iyi bir yere dönüştür!” etkinliğine, Türkiye’nin dört bir yanındaki belediyeler katılmak için adeta birbirleriyle yarışırken, Mersin’den büyükşehir belediyesi ve Mezitli Belediyesi kampanyaya destek oldu.

AYŞENUR ÖNAL

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından, “Dünyayı kurtaran nesil olarak, 28 Mart 20.30-21.30 saatleri arasından tüm ışıkları söndür, Dünya’yı daha iyi bir yere dönüştür!” etkinliği düzenleniyor.

Kısa bir bilgi yazısı paylaşan WWF, internet sitesinde şu ifadelere yer veri;

“Yıllardır dillerde dolanan küresel felaket senaryosunun önüne geçebilecek son nesil biziz. İklim değişikliği, soluduğumuz havadan yediğimiz yemeğe, gelecek nesillerin belki de hiç göremeyeceği türlerin yok oluşuna ve biz insanlar da dahil, Dünya üzerinde yaşayan her canlının hayatına etki ediyor. Bugün attığımız her adım, geleceğimizi belirliyor! Haydi, #DoğaveİnsanİçinYeniBaşlangıç yapalım! Dünyamızı korumak birlikte mümkün!”

Kampanyayı gören Türkiye’den birçok belediye etkinliğe katılarak “Dünyamızı korumak birlikte mümkün!” dedi. Belediyeler Kampanyaya katılmak için birbirleri ile yarışırken, Mersin’den büyükşehir ve Mezitli Belediyesi destek oldu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA