“DENKLİK BEKLEYEN DOKTORLARA VİRÜS İLE MÜCADELEDE GÖREV VERİLMELİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DENKLİK BEKLEYEN DOKTORLARA VİRÜS İLE MÜCADELEDE GÖREV VERİLMELİ”


 

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Denklik bekleyen doktorlarımıza virüs ile mücadelede görev verilmeli”

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sağlık Bakanına temenni yazısı gönderdi. CHP’li Başarır yazısında “Eğitimlerini yurtdışında almış ve denklik bekleyen doktorlarımızın sorunlarının ivedi olarak çözülüp, Covid-19 virüsü ile mücadele noktasında görev verilmeleri doğru bir yaklaşım olacaktır”  sözlerine yer verdi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

CHP’li Başarır, ülkemizde ve dünyamızda Covid-19 virüsü nedeniyle oluşan vaka ve ölüm sayılarını hatırlatarak, “ülkemizdeki mevcut sağlık çalışanlarımızın hayatlarını tehlikeye atarak halkımızın sağlığı için göstermiş oldukları üstün gayret hepimizi memnun etmektedir. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak böylesine olağanüstü bir durumda ülkemizde virüs ile mücadele konusunda daha fazla hekime ve sağlık çalışanına ihtiyaç olduğu çok açıktır” ifadelerine yer verdi.

“DENKLİK BEKLEYEN DOKTORLARIMIZA VİRÜS İLE MÜCADELEDE GÖREV VERİLMELİ”

Milletvekili Başarır, Dünya Sağlık Örgütü’nün Covid-19 virüs salgınının durdurulması için karantinanın yetersiz olduğu, etkili halk sağlığı önlemleri uygulamaya konulmadığı takdirde hareket kısıtlamaları ve karantinalar kaldırıldığında hastalığın geriye sıçrayacağı açıklamalarına da dikkat çekerek eğitimlerini yurtdışında almış ancak denklik bekleyen doktorlarımızın virüs ile mücadele konusunda katkı sağlamaları amacıyla görev verilmesi konusunda, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya temennide bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA