LİDER İÇEL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER İÇEL


 

SERKAN TULTAK

İçel İdman Yurdu, Eşmekaya Sultanhanı Sporu 1-0 mağlup etti. Ceyhan Spor ise kendi sahasında Talasgücü ile 1-1 berabere kalınca, İçel İdman Yurdu liderlik koltuğuna oturdu.

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 22. Haftasında korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta, Eşmekaya Sultanhanı Sporu konuk eden İçel İdman Yurdu 74. Dakikada Şükrü'nün ayağından bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti.

LİDER DEĞİŞTİ

Maçın bitiş düdüğü ile gözler İçel ile aynı saatte oynanan Ceyhan Spor - Talasgücü Belediye Spor maçına çevrildi. Sporcular dahil herkesin izlemeye koyulduğu maçta Ceyhan Spor rakibi ile 1-1 kalınca averaj ile oturduğu liderlik koltuğunu 2 puan farkla İçel İdman Yurdu’na bıraktı. Bu sonuçla stadyumda sevinç havası hakim olurken hem galibiyet hem de liderlik kutlaması yapıldı.

SIRADA ZORLU TALAS DEPLASMANI VAR

Lider İçel İdman Yurdu BAL'ın 23. Haftasında Ceyhan Sporu liderlikten eden Talasgücü Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. İçel İdman Yurdu, zorlu Talasgücü maçından da puanla ayrılırsa önemli bir engeli daha geçmiş olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA