ERDEMLİ’Yİ SEL VURDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’Yİ SEL VURDU!


 

Mersin'in Erdemli ilçesinde Limonlu Deresi'ne gelen sel sularının debisi yükseldi, Limonlu-Kayacı Mahalle yolunu trafiğe kapatıldı. Sel sularının zarar verdiği içme suyu hatlarının onarılması için belediye ekiplerinin çalışması ise sürüyor.

İlçede 2 gündür devam eden sağanak yağış ve yüksek kesimlerde eriyen kar Limonlu Deresine taşkın sel suyu olarak ulaştı. Debisi yükselen dereden taşan sular tarım alanları ve piknik alanlarını sular altında bıraktı.

PİKNİK ALANLARI VE TESİSLER DE SU ALTINDA KALDI

İçme suyu hatlarına da zarar verdi. Sel sularından dünyaca meşhur Kayacı Vadisi'ndeki piknik alanları da nasibini aldı. Tesisler sular altında kaldı. Tesisi bekleyen bir köpek ise mahsur kaldığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı, ancak köpek sel sularında tekrar yüzerek bağlı olduğu yere ulaşıp, koruduğu alandan ayrılmak istemedi.

Limonu Sulama Kooperatifi Başkanı Bünyamin Ergün, Limonlu-Kayacı Mahalle yolunun sel suları sebebiyle kapalı olduğunu belirtti. Tarım alanlarının da sel sularından etkilendiğini ifade eden Ergün, özellikle muz seralarında hasarlar oluştuğunu dile getirdi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA