TAŞMAK ÜZERE OLAN YAVCA GÖLETİNE ANINDA MÜDAHALE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞMAK ÜZERE OLAN YAVCA GÖLETİNE ANINDA MÜDAHALE


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, gün boyu devam eden kuvvetli sağanak yağış sonucu taşmak üzere olan Yavca Mahallesi’ndeki gölete anında müdahale etti. Belediye afet ekibi, gölete yakın ikamet eden 2 haneyi güvenli yere yerleştirerek önlem aldı. Aynı zamanda bir ahır da boşaltılarak hayvanların telef olmaması için seferber olundu.

Bölgeye anında ulaşan ekipler, paletli ekskavatör aracılığıyla göletin taşmaması için tedbir aldı. Ekipler, aynı anda Arslanköy Mahallesi’nde de taşan derelere müdahale ederek olası tehlikelere karşı önlem aldı.

Mahalle sakinleri, vatandaşların her anında yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

“EKİPLERİMİZLE HER AN TEYAKKUZ HALİNDEYİZ”

Doğal afet durumlarına karşı her an teyakkuzda olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Oluşturmuş olduğumuz afet ekibimiz ile olası yaşanabilecek felaketlere karşı hazırlıklıyız. Yavca Mahallemizde aşırı yağışlar ile dolan gölete ekiplerimiz anında müdahale etti ve böylece hiç bir vatandaşımız mağdur olmadı. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Bu durumu atlatana kadar teyakkuz halinde olacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA