İDMAN YURDU 1925 GÜLE OYNAYA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İDMAN YURDU 1925 GÜLE OYNAYA


 

ALİ ŞANLI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 22’nci haftasında 5’inci Grup’ta mücadele eden İdman Yurdu 1925 sahasında Tüysüzspor’u 4- 0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Mersin Stadyumu’nda oynanan maça, baskılı ve istekli başlayan ev sahibi İdman Yurdu 1925’in, henüz 3’üncü dakikada kornerden bulduğu gol, kaleciye yapılan faul nedeniyle iptal edildi. Sağlı sollu ataklarına devam eden Kırmızı-Lacivertliler, bulduğu net pozisyonlarda konuk ekibin kalecisini geçemedi. İlk yarının sonlarına doğru 38 ve 41’inci dakikalarda üst üste attığı iki golle ilk devreyi 2-0 önde kapatan İdman Yurdu 1925, ikinci devreye de baskılı başladı. Ev sahibi ekip, 87’nci dakika da bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Kırmızı Lacivertliler, 90’nıncı dakikada bir gol daha bularak, aradaki farkı 4’e çıkardı.

Türkiye’de coronavirüs vakası tespit edildikten sonra, tedbir amaçlı maçların seyircisiz oynama kararı alındığından dolayı maç seyircisiz oynandı. Doksan dakika boyunca maçın hakimi olan Kırmızı Lacivertliler aldığı bu galibiyetle puanını 39 yükseltip en yakın rakibi olan Reyhanlıspor ile aradaki puan farkını 7’ye çıkarttı.

Konuk ekip Tüysüzspor ise aldığı bu mağlubiyetle 10 puanla son sıradaki yerini korudu. Kırmızı Lacivertliler gelecek hafta Pazar günü Sultanhanıspor ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip Tüysüzspor ise evinde Kapadokya Göremesporu konuk edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA