SEYİRCİSİZ OYNAYACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEYİRCİSİZ OYNAYACAK


 

Ligde galibiyet serisini 5’e çıkaran ve play-off potasına giren Tarsus İdman Yurdu, Pazar günü evinde Manisa ile yapacağı maçı seyircisiz oynayacak.

ALİ ŞANLI

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 28.haftasında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Manisa FK’yı ağırlayacak. 5’te 5 yaparak çıkışa geçen Sarı-Lacivertliler, Manisa’yı da yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Play-off potasında yer alan en yakın rakibi İnegölspor ile puan farkını 1’e indiren TİY, haftayı 3 puanla kapatıp İnegölspor’un puan kaybetmesi durumunda 28.haftayı play-off potasında tamamlayacak.

Kulüp Başkanı Dr.Musa Atay, maç öncesi yaptığı açıklamada tüm Tarsuslular’ı maça davet etti.

YEŞİL SAHALARA VİRÜS ÖNLEMİ

Öte yandan Türkiye'de spor müsabakalarının koronavirüs nedeniyle Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı Tarsus’u da kapsadı. Tarsus İdman Yurdu’nun Pazar günü evinde oynayacağı Manisaspor maçına seyirci alamayacak. Seyircisi ile bütünleşerek son 6 maçını kazanıp Play-Off’lara katılma şansını yükselten Tarsus İdman Yurdu evinde seyircisiz oynayacağı Manisaspor maçını kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor.

Dünya tedirgin eden virüsten dolayı taraftarından yoksun maça çıkacak olan Sarı Lacivertli ekibin ilk 6 içinde yer almak istiyorsa kazanmaktan başka çaresi yok.    


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA