LİDER DEĞİŞTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER DEĞİŞTİ!


 

Mersin Süper Amatör’ün Play-Off maçlarında 2’nci hafta maçları ve bir erteleme maçı oynandı. Akdeniz Belediyespor’un sürpriz bir mağlubiyet aldığı haftada Erdemli Belediyespor’un hafta sonu Gülnar Belediyespor’u 10-3 skorla geçmesi,erteleme maçında ise Tarsus Belediyespor’u 3-0 ile geçmesi liderlik koltuğuna oturttu.

ALİ ŞANLI

Play-Off’lara lider Akdeniz Belediyespor’un 2 puan gerisinde başlayan Erdemli Belediyespor Akdeniz ekibinin Tarsus Belediyespor’a kaybetmesi liderlik şansını getirdi. Hafta sonu Gülnar Belediyespor’u 10-3 gibi farklı skorla geçmesi, hafta içi erteleme maçında Tarsus Belediyespor’u 3-0’lık skorla geçmesi liderliği getirdi.

Erteleme maçında Erdemli Belediyespor ile Tarsus Belediyespor karşı karşıya geldi. Hafta sonu lider Akdeniz Belediyespor’a çelme takan Tarsus ekibi aynı başarıyı Erdemli karşısında gösteremedi. İlk yarı maça hızlı başlayan, sürekli gol arayan ev sahibi Erdemli temsilcisi ilk yar bulduğu 2 gol ile fişi erken çekti.

İlk yarı üstün oynayan Erdemli Belediyespor ikinci yarıda da rakibine gol şansı vermedi. Maçın son bölümünde 3’ncü golü atarak skoru 3-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra konuk ekip oyundan düşünce Erdemli maça kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Konuk ekip Tarsus Beledieyspor hafta sonu lider Akdeniz Belediyespor’u 1-0 yenip Erdemli Belediyespor’a 3-0 kaybedince ligin kaderini bir bakıma belirlemiş oldu. Şampiyonluk şansı bulunmayan, ancak oynadığı oyunla şampiyonluğu belirleyecek duruma gelen Tarsus Belediyespor 25 puan ile 3’ncü sırada bulunuyor.

AKDENİZ ŞOKTA

Play-Off’a lider başlayan ilk hafta Gülnar Belediyespor’u yenerek iyi bir giriş yapan Akdeniz Belediyespor 2’nci hafta Tarsus’ta beklemediği mağlubiyet aldı. Sayısız gol pozisyonu üreten ancak girdiği pozisyonlardan faydalanamayan Akdeniz Belediyespor sahadan 1-0 boynu bükük ayrıldı. Ummadığı bir mağlubiyet alan Mavi Beyazlı ekip liderlikten de oldu.

Alınan bu mağlubiyetin ardından Akdeniz Belediyespor yönetimi kulislerde rakibin maçları konusunda rahatsızlığını dile getirdiği, Play-Off’lara leke düştüğünü söylemesi bomba etkisi yarattı. Spor kamuoyunda geniş yer alan bu söylemlere Akdeniz Belediyespor’un ligden çekilmesi de konuşulması yok artık dedirtti.

GÜLNAR ŞAŞIRTTI

Gülnar Belediyespor Play-Off’un ilk haftasında Akdeniz Belediyespor ile kora kor mücadele etmesi ayakta alkışlanırken Erdemli Belediyespor’a karşı zar zor 11 çıkarması, üstüne maça forma getirmeyerek Erdemli Belediyespor’un forması ile çıkıp 10’a 3 kaybetmesi Akdeniz Belediyespor’u rahatsız etti.

Play-Off’lara ligdeki son maçını kazanarak girmesi 2’nci maçta sahaya çıkmakta zorlanması tartışma yaratırken. Gülnar Ekibinin ligden çekileceği söylentileri yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA