TARSUS PROTOKOLÜNDEN YARALI YÜZBAŞI’YA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS PROTOKOLÜNDEN YARALI YÜZBAŞI’YA ZİYARET


 

Haber Merkezi

Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının bulunduğu bölgeye yönelik hava saldırısında yaralanan piyade Yüzbaşı Yunus Örücü Hatay'daki tedavisinin ardından Tarsus’a ailesinin yanına getirildi.

Yüzbaşı Yunus Örücü’nün durumunun iyi olması ailesi, komşuları ve vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, Tarsus Protokol üyelerin tarafından geçmiş olsun ziyareti bulunuldu.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu başkanlığında Garnizon Komutanı Şükrü Uzundağ, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkerim Özkul, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Tarsus Müftüsü Ali Can, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Hüseyin Çelik ve belediye personeli tarafından gerçekleştirilen ziyarette şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüzbaşı Yunus Örücü; Türk Silahlı Kuvvetlerinin emrinde görev yapan her bir neferin, her zaman ve her koşulda görevini kahramanca icra ettiğine ve bundan sonra vatan uğruna, bayrak uğruna canları pahasına kanlarının son damlasına kadar görevlerini en başarılı şekilde yerine getireceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA