MEZİTLİ’DEN ‘SPORTİF BAŞARI’ AYRIMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DEN ‘SPORTİF BAŞARI’ AYRIMI!


 

HEDİYE EROĞLU

Mezitli Belediye Meclisinin Mart Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Toplantıda çeşitli branşlarda Mezitli’yi temsil edecek sporcuların yardım talepleri teklifi görüşüldü.

Mezitli’de vatandaşların artan sportif faaliyetlerin desteklenmesi taleplerine ilişkin sınırlama getirilmesi için düğmeye basan meclis, Mezitli Belediyesi Spor Ödül Yönetmeliği’nin güncellenmesi teklifini gündeme aldı. Yönetmeliğin tüm komisyonlar tarafından görüşülerek Nisan Ayı Meclisi’ne getirilmesine karar verilirken, bu sayede belirlenecek çerçeve ile desteklerin yapılması mecliste genel kabul gördü.

Başkan Tarhan da, “Artan bu tür tekliflerin meclise gelmeden halledilebilmesi için düzenleme yapalım istiyoruz. Bu yol oldu herkese. Bizim işimizin bu olmaması gerekiyor. Bunu bir kuralı olmalı. Biz de o yönetmeliğe uyarak hareket etmeliyiz” dedi.

İKİ SPORCUNUN DESTEK TALEBİ REDDEDİLDİ

Sportif faaliyetlerine destek isteyen Mezitlili gençlerin taleplerine red verme süreci ise hızla start aldı.

Geçen yıl Türkiye Tenis Federasyonu’ndan katıldığı her turnuvada üstün başarılara imza atması nedeniyle Başarı Belgesi alan Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yetenekli oyuncusu Demir Halisdemir’in Antalya’da düzenlenecek Nurcan Sertkaya Cup Tenis Turnuvası’na katılım için destek talebi için red kararı verildi.

Ayrıca yine Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan Ege Öz’ün Yunanistan’ın Girit Adasında yapılacak Avrupa Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılması için destek sağlanması ile ilgili teklifi de meclis tarafından reddedildi. Milli sporcu olan Öz’ün talebine ilişkin Tarhan’ın, “Turnuva için bizi kullanmış oluyorlar” dedi.

İKİ TELİF KABUL GÖRDÜ

Ancak Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin, Türkiye Tenis Federasyonu ile düzenleyeceği turnuvaya destek talebine ise meclisten kabul kararı çıktı.

Yine Mezitli’deki amatör spor kulüplerine nakdi destek sağlanması ile ilgili teklifte oy birliğiyle kabul edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA