“BİR MİMOZA DA SEN YETİŞTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BİR MİMOZA DA SEN YETİŞTİR”


 

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi’nden 8 Mart etkinliği. Pazar günü Edip Buran Spor Salonu’nda ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi Üniversiteli kadınlar için oynayacak.

Haber Merkezi

ÇBK Mersin Yenişehir belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Üniversiteli kadınlar için özel bir maç yapacak.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği – ÇBK Yenişehir Belediyesi Spor Kulübünün ortak 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği olan maç, kadınların spordaki başarısının ve üniversite eğitiminin desteklenmesine dikkat çekmek için oynanacak.

“Bir mimoza da sen yetiştir” sloganı ile yapılacak maçın geliri ile üniversitede okuyan kadın öğrencilere eğitim bursu verilecek.

8 Mart Pazar günü saat 19:00 da Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleşecek maça tüm Mersinliler davetli.

Maça tüm kadınları ve Mersin halkını davet eden Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkanı Av.Şerife Arıcı Yıldız:  “Mimoza çiçeği dirilişin, direngenliğin ve dayanışmanın sembolüdür, Martta çiçek açar ve bizim bursiyerlerimizi sembolize ediyor. Tüm hemşerilerimizi mimozaları ve Çukurova'mızın iki başarılı kadın takımını desteğe davet ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA